Monday, July 9, 2012

Takde MASE!


Anda Minat Berkaroke?


Anda minat membaca Al-Quran?

atau anda hnya mulut berminat kata 'minat membaca Al-Quran'??

17 comments:

blog-tips-kurus said...

frankly tak reti nyanyi..

kaki bola said...

subahanallah.sungguh peringatan yang bermakna bagi aku.

keri ikhwan said...

ahaks. tak reti berkaraoke nih. pernah sekali kena paksa karaoke time hari guru. sampai ke sudah aku tak naik. cis sungguh.. haha

.........cP~ said...

Salam.

Deep..

sugar2 kapas strawberry said...

pendek tapi bermkna ayat ni :)

Anum said...

x suka karoake

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Thehehe .. Biasalah tuu .. Kalau ditanya, jawabnya " Mengaji AlQuran", tapi majoriti lebih suka berkaraOke kaaannn .. Hmmphhh ..

QueeN TerataI said...

sya suka karaoke... dan dlm masa yg sama sya mengaji juga Al-Quran... :)
apa pun kesukaan yg kita suka buat di dunia ni seimbangkanlah ia dgn akhirat selgi kesukaan kita di dunia itu bkn perbuatan yg berdosa... betul x?

naim said...

haha

pedas dan sentap.. :)

Ckin Kembaq said...

dua2 suka. ^_^

visitme@FaTiN cOrNeR said...

minat yg dpt pahala!! hehe..

Tihara said...

insya Allah, sedang cuba beristiqamah membaca Al Quran..harap kita semua sentiasa diberi taufik dan hidayah dari Nya

Princess Nusy said...

pendek tapi padat..peringatan yg bagus..

profmie said...

wlupun hnye tnjuk gmbo sje tp pnuh dgn msj t'sirat..

Pn. Sheila@CC said...

akak x minat sgt karaoke... kenal karaoke bila study kat penang... 7 thn y lps... last karaoke 2 thn lps, itu pun teman kwn2 keje y nk release tension p melaka ms conference.... klu ngn hubby saja2 nk karaoke memang x p la.... bila pk buat apa kan?

mengaji, allhamdulillah... sejak kebelakangan mula ubah cara hidup ku utkNya...

Teenager Housemaid said...

nice one...:)
sindiran yang halus..:)

Anonymous said...

This is a really good tip especially to those new
to the blogosphere. Brief but very precise information… Thank you for sharing
this one. A must read post!

Look at my page ... acoustic guitar a chord