Friday, February 10, 2012

Quick update!


Alhamdulilah, adik L siap dah operate jari dia yang patah akibat main rugby. L plak selamat sampai balik maktab. letihnyer bila balik hari jer. besok nk kena pergi wataniah pulak.. urrrm. biasiswa plak masuk dah. tapi sikit dari sebelum, kurang seribu lebih. tak tahu kenapa. haha. KENE TNYA PENGARAH MANA PERGI DUIT L!!! letihnyer. kene tido dulu.... Selamat malam semua. semoga tido kita ini menjadi ibadah apabila meningatiNya.. amin... nyte! 

28 comments:

sergeant keroro said...

gudluck and nyte!

Akue Achik said...

sribu lg msuk nk dekat2 ujung sem..sbb msa tu duit kita dah kering! haha

malam..wassalam.. :)

budak kacamata said...

alhamdulillah..dh slmat operate..apepon, slmat berjuang..

biela bell said...

uik jari patah..alhamdulillah selamat :)

Ckin Kembaq said...

main ganas sangat...hati2... ^_^

mama aini said...

syukur alhamdulillah semuanya dah selamat..semuga adik l dah bertambah sihat skrg ni..ehem..sibuknya l dgn aktiviti maktab..duit tu saja diaorg kurangkan..banyak sgt yg membazirkan duit biasiswa kot?.. :)

cart kartika said...

hehe sbar2..hdup kna hpy2^^

jemput komen entry ika.. senang ke nk dpt bnda free??

http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/02/benda-free-dalam-hidup.html

intan_blur said...

alhamdulillah..smoga sume selamat ye..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wah..biasiswa dh masuk.kayo2..mcd satu! haha..

eh2..wataniah jgk ke??sama la!!

Deru Ombak said...

...menyusur lagi besok..
Meredah kehidupan.

Arra Ahmad said...

kayo2.hehe

RSS tu cam tukar link gak..macam yang dh ada kat blog akak (Faceboored,bukan calang2 dan paris lipton)
kita sama2 letak..akak letak y L pnye kat blog n L letak akak pnye kat sini.

fatihah azemi said...

sabor je la dapat sikit..nnti dpt la yg lain.ade hikmah la tu kan? xnak kasik kite boros..hoho

Tihara said...

bagus lah L ni..semuga berjaya dalam perjuangan :)

dhiera said...

lepas ni adik L kena ber'fisioterapi' la ea?

eh, 1k kurang tu macam ada sesuatu tak kena. baik tanye~

fatihah azemi said...

aku lntik kau la jadi penge'check' jumlah masuk nnti..bereh dok L?hoho..oh btw, kau jual antivirus kan? nak beli! 1 user sudahh..laptop aku da 3 bulan xde protection nie, lesen lama mati T.T

L said...

ok xdak msalah,feel free text aku k..=)

Arra Ahmad said...

pegi dekat design..add a gadget > cari feed..lepas tu masukkan link blog akak..continue..pastu pilih nak view berapa..lepas tu save..dan drag je nak letak mana..:)

L said...

ooowh.. ok akak.. tq k.. jup2..=)

khairul said...

aktif bro kita ni

H.J said...

kena tanya apa pasal biasiswa kurang tu..haha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

alhamdulillah selamat operate! gambatte L!!

aik, banyknya kurang.. msti ada something wrong ni..

Eera Shera said...

duit dah masuk..ape lagi belanja la L huhu

Lia Irdelia said...

petama kali msuk kesini,,
;)

~SaL IjOu~ said...

oh,kene jimat2 la kalo mcm tu ye~ ;)

Princess Nusy said...

bestnye dpt biasiswa dah..blanje la skit..hehe ^^

ZaroL said...

Terer brader kita nih...ouh, masuk askar wataniah ea. best tuh.

A retarded kitty said...

pergi tido cepat

CikUna said...

Amin..semoga hari esok lebih baik dari semalam... nite

\\( ^_^ )//