Monday, February 13, 2012

Contest I Love You!!!


Assalamualaikum, L di tag oleh Kak Iqa untuk contest ini. L xnak masuk
contest ni. tapi bila orang dah tag, adabnyer kiter membalas la kan.. So Contest ni berkaitan 
dengan 'I love You'. So setakat ini apa yg L cintakan adalah ilmu, dan insyaallah
sampai bila2 L akan cintakan ilmu. Sebab sekarang L seadr L kurang sgt1000000 ilmu jika 
nak dibandingkan dgn orang lain. so, Insyaallah L akan sentiasa menuntut Ilmu hingga ke hujung hayat.
Doakan L yerk... huhu. And Last sekali sesiapa yg nk join jugak nk luahkan apa yg dia cintakan
boleh la wat satu en3 khas ini... =) 


20 comments:

Kakzakie said...

Kena tag? supporting gitu... ilmu memang tak akan habis hingga akhir hayat utk dicintai...

Arra Ahmad said...

hehe..akak pn dah malas nak layan contest ke hape.penat!:P

Miziey said...

I nak join kontest i love komen, boleh? heheh.
:D

Ckin Kembaq said...

gud luck..hehhe

L said...

boleh3 komen laarh.. huhu love komen tooo

syasyah_biscuits said...

love komen L.. love jugak kan hehehe

L said...

love komen L maksudnyer??? huhu

Ct Aja said...

i love this entry...hihii

Akue Achik said...

bkn sng nak cintakn ilmu..huhu

ilmu sy lg cetek L......

biela bell said...

yup...galilah ilmu sedalam mungkin..ilmu penting dan bermanfaat utk kita didunia dan akhirat..tak rugi apa pun..

Noraim said...

insyaAllah, semoga berjaya :)

O CIKTEDDY said...

wah..simple je contest die..huhu

xila riston said...

love ilmu ya...bagus2...ilmu penuh didada xshare xgna jgk annn

Istighfarin.com said...

saya dukung deh, semoga menang ya.... Kalau sudah dapat hadiah, bagilah sedikit ilmu juaranya buat saya :)

Telor Power said...

tuan blog masih bz lagi....semenjak jd guru di sek cina huhuhu...
bila lah dia nak hapdet

cart kartika said...

wah, terharu kak ika L.. ^^ Hm.. caiyok2.. ni akak ada wat contest.. lau xnk join xpe.. xd paksaan dlm islam ^^

jemput join contest ^^ http://cartiecacloset.blogspot.com/

Tiramisu Fatiema said...

rajin L join contest..tul ilmu Allah luas..moga terus mencari..

Juliet_iRa~" said...

good luck k..:)

~SaL IjOu~ said...

semakin byk kita menuntut ilmu..semakin byk yg kita x tau..& semakin byk keinginan kita utk terus terokai ilmu itu~
teruskan kecintaan kamu~ =)

aReLaN said...

all the best L.