Thursday, September 15, 2011

WORDLESS THURSDAY #1





p/s ikut suka ak la nk wat biler pon wordless nieh.. hahaha

19 comments:

cik nurussalwa said...

memang suka hati betul ni.. dah la buah hari khamis.. wordless yang ada words pulak tu..
ih3..

neway, tq singgah the garden of love.

duduk NZ memang best. :P
(konon~)

ORLANDO AHMAD said...

wordless sunday ade?

L said...

ada2. hahahaha... ikut suka lah .xkn ari rabu jek pkat bisu jerk.. huhuhu

Aweyn said...

ada org nk beli ke kalo in horrible condition? hihi

L said...

ngeh3.. adala kot yang nk membelinya.. xnak beli??? lol!!! hahaha

Kalamhati said...

hehe nak kira cemana kalu nak beli?timbang kilo ke?hehe gurau je..

faridah nazurah said...

haha betul tu.. buat hari2 pun boleh kan kan kan? hehhe :P

delarocha said...

nampak gaya mcm dah sold out je

||aLeaSaRa|| said...

hahaha tak maulah wordless..wordless ni sebab kite suka celoteh :)

owh kesiannya kat hati tu asyik nak kena belah je..cuba belah kelapa ke blh gak dpt isinya ngeeee,just kidding!!!suffering?ce try shuffle mesti sihat dek berpeluh ^^ huhu dah banyak celoteh ni dik oiiiii!

L said...

hahahha.. mmg banyak celoteh. tapi xper... bereh sokmo.. hoho

Kyra said...

haha..terbaik ! masuk dgn lagu laa

anamizu said...

meh nak operate dada..kehkehkeh

PG said...

wahwah, putus cinta ke? hahaha

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Wordless Thursday?? wah.. lepas ni everyday ada wordless.. :D

Ct Aja said...

hahahahaa...da sold out ke belom ni..

L said...

belom sol out ag.. hhohohoo

ieja amieja said...

hahahhaha..suka hati aku laa..ada aku kisah?????????

~SaL IjOu~ said...

sy mau beli & ubati hati tu..boley~hehe =p

ch000tz axoera said...

nak beli !!!!