Saturday, October 30, 2010

Stop : ak quit blogging!!!




this is it !
**kalo nk bace,sile bace ngan di iringi muzik sedey mcm dalam mane2 cite epik bilamana org yg rapat ngan hero kne penyek ngan kapal**


aku rase aku nk benti blogging.ni entry last kot.aku rase bazir mase je aku blogging ni.org laen sile teruskan agenda blogging kamu..blogging telah merosakkan minda aku.maksud aku menaip blog la.bace tu takpe.amek yg keroh,buang yg busuk.tinggalkan yg tak sedap..tak nyummy lassom.


blogging telah wat aku malas nk wat keje+stadi.
dan..
byk lagi ketidaksedapan yg berlaku.

# 'jiwa' aku saket
# aku malas tahap gorila
# gadis ni tinggalkan aku sambil remove fren kat skype
# aku byk merapu sorg diri
# aku hipokrit
# aku byk membazir mase ngadap laptop
# aku gelisah
# kucen comel aku maty
# aku rase usaha aku selama ni sia2
# aku stalk blog org
# i'm sucks+jerk !


aku rase hidop aku sadis.mcm takde makne.takde sape payungkan aku tatkala aku dibasahi rintik2 hujan.aku sedey.aku kecewa.aku denga lagu yg same dan same dan same.aku tak punye pape.aku teruk ! 


kepada yg menyokong aku selama ni,aku taktau la ade ke takde yg sokong aku tapi in case of ade kan..


takde ape yg lagi mampu aku coretkan selain secebis ukiran senyuman di bibir dan..terima kaseh pada anda yg hargai aku.mungkin kah aku sedang menangis ketika mengucapkan selamat tinggal ini..siapa tahu kan.


terasa berat dalam hati,namun aku sering berpesan kepada org laen,untuk mencapai sesuatu,kdg2 kite perlu mengorban kan sesuatu yg laen.mungkin ni la mase nye aku memakan nasihat aku dan adekah sebegini rase nye bile kite perlu mengorbankan sesuatu yg bermakna dalam hidup untuk sesuatu yg belum tentu memberi kebahagiaan di kendian hari..sgt celaru perasaan ini.sedey,hiba,sebak,terase seperti mata aku sedang berkaca skg.tapi aku takkan menangis.aku kan kental.

aku rase sampai sini saje la nukilan dari hati ke blog ni.aku suda tidak dapat menahan sebak di jantung.aku mungkin akan kembali berblog satu hari nanti.tapi entah la bile kan.mungkinkah bulan depan.mungkinkah tahun depan.mungkinkah tidak kan menjejakkan mata ke blog ni lagi buat selamanya..siapa tahu kan.seperti badut di funfair kan.senyuman dilukis dengan sungguh lebar,namun sape yg mendengar tangisan dan keluhan dalam hati nye.

untuk kesekian kali nye aku ingin mengucapkan bebanyak banyak terima kaseh sekali lagi kepada sume pembace2 dan pengomen2 dan pelawat2.aku juge ingin memohon dan merayu kemaafan dari anda sume andai pernah menulis pape yg mengguris hati dan perasaan.aku tak sengaja.mungkin bagi aku ia adelah mde bese dan kamu menganggap mde tu sebagai serius.mane aku tahu hati dan perasaan org laen kan.


sampai sini saje.oke.stop n o k t a h !

3 comments:

Anonymous said...

L,JGN lah quit2 plak, ish3

nurulhuda rusdi said...

HAHHA!
sumpah cm bangan*!
HAHAHAHHA
ZAKI.ko mmg klaka!
tak pyh la hupdate blog slalu.
ko hupdate smiggu skali la
klu rase bwag mase.

# kucen comel aku maty
HAHAHAHHAHA.cirit hang
tade kne mngena lgsung

L said...

cirit betol hude, ha3 biolah kt ak huhu