Saturday, October 30, 2010

aku kembali balek,, hahahahaha!

Jepun maliii

dulu.long ago.
lame kan.dulu aku ade roti.skg dah abeh.dulu aku ade letak kulit kerang atas tangga depan umah.skg dah ilang.dulu ade pakcik jual askrem murah.duapuloh sen je sebijik.yg paling mahal lapanpuloh sen kot.aku tak pernah beli yg mahal.dulu aku takde awek.skg dah takde.same tak makne nye.heh.

fuhh.intro yg ade kene mgene ngan entry.pink.bkn senang nk wat tu.
ceh.lets head toward the topix.maaf kalo entry ni mcm panjang.

dulu aku ade selipa jepon.selipa jepon yg paling mahal pernah aku beli.sdp pakai selipa tu.lembut di tangan.ngan kaki pon boley yuu..aku bawak kat ostel mde lembut ni.satu mde aku prasan.bkn perasan yg mcm awek2 tu,ni perasan yg bermakna notice.note that..!!

ape yg aku prasan..

selipa aku salu ilang.aku terasa amat eee..malas nk tulis kat cni.mde tu bkn ilang tak jumpe2.ia juzt ade org pakai and tanpa kebenaran dari tuan punye.kok ye pon nk pakai,bagitau la aku dulu.ni maen sebat je.aku rase ni la spesis yg ske sebat awek org.ske2 ati je rampas awek org.heh.(takde kne mgene ngan aku ye)

ketegangan terase dijiwa.akibat awek ilang kot.ehh..silap.kes selipa salu ilang la.dah mcm shipsmore dah selipa aku tu,kejap takde,kejap ilang.huhu..

aku mendapat satu visi ketika melalut.ia seperti menyuruh aku pegi kedai beli selipa laen.shit la.aku nk pegi makan pon kne pinjam selipa org laen.dahla sume housemate kaki saiz T-rex.selipa dorg mcm kasut salji.heh.besar gampang.mcm pengemis dah rase nye bile aku pakai selipa beso tu.

ade kejadian dimana selipa aku tidak balek kerumah bbrape hari.majuk la tu.belah la wei.pastu ade informer secret aku bagitau sape yg amek dan selipa aku ade katne pada moment tersebut.aku cepat2 anta blackmail suh dia pulangkan cepat.damn betol la.amek tak bagitau.pastu takmo pulang balek plak.

lepas dpt balek selipa aku tu..ia dah tak ilang lagi.aku pon dah takde mood nk memakaii nye.aku lagi ske selipa murah yg aku beli laen tu.

aku adiahkan selipa tu pada rumet aku,ape*

dia mcm suke je kat selipa tu.nah.amek la pakai.aku adiahkan.

he had so much good time with that slipparr.skg selipa tu dah putus.tinggal sebelah je.sume gara2 hari hujan yg melanda Bosnia hezenogivia tempoh bulan yg lepas lepas lepas lepas lepas lepas, xlarat la nk tulis. bnyk sngt lepas nyer..penah denga ribut kat jasin.yg kat bazar tu.ade 3 org meninggal.hari tersebut la selipa tu r.i.p

aku tak rindu pon selipa tu.haha.

9 comments:

Anonymous said...

ait, zack, mcm kater kat ak jak,,, hahahahaha

L said...

teraser, amek r,,, hahahahha. mmg ak tujun khas utk seaper yg suker sgt pkai selipar ak tuh,,, hahaha

nurulhuda rusdi said...

BAHHAHAAHA!
bole ar kan betahan beberape jam.
oke ar tuhhhh.....

L said...

hahahha. cehh, huda, ko kat ner eeeh skunk

nurulhuda rusdi said...

HAHA
bru nk tye ke enchek oiii
kt UM

L said...

ak lupa la lolz...

nurulhuda rusdi said...

bongek

mumumeow said...

you're back with a post about selipar? hehe

L said...

yaaarh,,, im back with a post about selipar... hahahahahaha. xtaw nk wat citer aper daaah, so ak citer ja lah citer tuhh.. huhuhuu