Thursday, October 28, 2010

Lecturer tidak bersalah kalo kita xpandai-pandai, tp kadang-kadang lecturer bersalah juga!!!

aku tidak pernah menyalahkan letcerer kalo aku tak pandai atau tak reti sesuatu sabjek itu. aku beranggapan adelah salah aku kalo aku tak paham ape yang disampai kan oleh letcerer tersebut dalam letcer nye. letcerer sering berpesan dengan pesanan "kamu stadi la dlu ape yang akan saye ajar". dan ye. aku takde pon stadi dlu ape yang bakal dipelajari dalam kelas.


tapi itu bukan masalah disini. masalah nye. knape aku baru tahu bahawa kalkulator[casio fx-570ms] tu boleh di off kan dengan cara menekan button [shift] pastu [AC] (kaler merah)

selama ni aku biarkan saje dia tertutup sendiri sbb yang ade hanye button on. takde pon button off. aku menyumpah seranah kepada syarikat casio sebab bodoh lagi bengap kerana tidak mencipta button off.

9 comments:

Fiqah Alias said...

hehe...xkn nk kne wat sbjek CARA2 OFF CALCULATOR kot...huhu...ish3..i2 la..time cikgu ngajo,dy tdo..kn dh xtau nk off clculator...

L said...

tue laaaa... i wat mmetaphore tue!!!!!!! huhu xphm2 plak..

Fiqah Alias said...

huhu...mmg x phm laaa..org bute IT..mne nk phm...hik3...

L said...

ceeehh, aper kene mengena nyeeer,, kui3

Fiqah Alias said...

ate...?? ce kabo...mne phm...org x pndai bm nie x reti la metapor2 nie...mnde ntah x pnh dgo pn...huhu...

nurulhuda rusdi said...

HAHAH!
bio benor zaki!
HAHAHAHHAHHAH!
budak hebat addmath tataw
nak off calcultor!!!!!!!!!!!!!!
wahai dunia!!!!!!1
dge cnie sume!!!!!!!!!!!!!!

L said...

eleh, bm A1 xtaw2 plak,, hampeh!

hai huda,,, aper ang mepek nie, cirit betol, saper hebat admath??? hg ker??? hahahaha ak admath pom A sengau kui3

nurulhuda rusdi said...

HAHAHAHAHAH.
sumpah klaka.
cirit ag betoi.
ade ke tutop kalkulator pon ta reti..
kui3.
haha

L said...

haaa sayer insan yg lemah,,, huhuh, tidak tahu menutup kakulator, buah tembikai di luar pagar, ader cutter tolong cutterkan, sayer budak baru belajar, kalu salah tolong tunjukan, huhuhu