Wednesday, April 11, 2012

Gambar lagi?

Assalamualaikum. Huhu.. L asa takdak mud nk taip panjang2. Sibuk dengan esaimen. huu.. minggu depan nk kena antar. Siapkan lah harini. huu. sebab Jumaat Sabtu ni nk g Padang Besar, cari jersi EURO!!! haha.. Nk menghabiskan duit disana. JOm p sekali.. Sebelum tutup perenggan ni, jom lyn gambar ni.. =)



p/s huu. laki pun sama la jugak yerk..=)

38 comments:

Teenager Housemaid said...

hehehe, sama2 kita menjaga diri..:)

Noraim said...

kena la pandai jaga diri tak kira laki ke perempuan.

Nurrul said...

err , tak berapa nak setuju kata-kata diatas...tak semestinya tak layak...
tengok juga atas pergaulannya...
kalau macam ramai kawan lelaki... pun sama kaa ?

Akue Achik said...

may Allah bless us women..Amin..

L said...

melayan dalam konteks ni bukan melayan atas nama keje. tapi lain.=)

Tihara said...

maybe melayan berborak benda yang kosong pun iye jugak kan misalnya fb la skang ni, atau melayan g dating sana, dating sini...pandai2 la pikio kn..nice sharing

Arra Ahmad said...

setuju.lelaki pun sama

Telor Power said...

hehehe pandai2 lah kita jaga diri

Kamariah Awang said...

Tapi ramai lelaki yang idamkan perempuan yang pandai melayan suami, kan? Hehehe...

Cik Sweet Pea said...

er....nak kirim leh ka? tolong bli kacang gajus salut gula tuh...:)

Old-Trafford said...

maksudnya playgirl..keke

Hanamiko Sakura said...

ish2.. susah kot nak cari perempuan mahal gitu.. di zaman sekarang ni..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

btol tu... lelaki pon sama gak.. hehehe


hadkan pergaulan.. jaga perbatasan..

Sis AI said...

Pndai2 la fhm kn.. Mksudnya mana yg laki mntak no, dia bg.. Laki kenyit skit, dh dtng melayan.. Yg ala2 kaki melayan tu la.. Klu kwn2 laki smua tu pndai2 la jaga btasan.. Contohnya mcm kat blog ni ada readers laki. Takkan nk pulau? Mstilah bg feedback. Tp biasalah, trjga btasnya..

misskonspirasi said...

jaga diri hiasi peribadi..

Ros said...

Assalamualaikum L,

Betoi tu L kak Ros setuju dengan kata2 ustaz Azhar ni...

ieja amieja said...

assalam...
setuju2..

Juliet_iRa~" said...

heee..btol..:)

tp kalau dr konteks kerja blh la dimaafkan kan..

heeeeee

Raden said...

nk pkai jersi arimau malaya boleh?

Eein Azryn said...

perempuan kena tundukkan pandangan la maksudnya. jangan senang2 nak melayan lelaki. hehehehe.

xila riston said...

hehe lelaki pon kena nasihat jgk! ;p

mumumeow said...

syukran ats pringatan... =3

CikUna said...

erkk.. macamana tu L ??? means yang suke pasang scandal ramai2 tu ke ?? huhu minta dijauhkan..

azmnor said...

Salam L..,

lama dah tak menyegah kat cni..,

semua org kena jaga diri masing-masing utk kebaikan diri sendiri dan ummah...allahua'lam..

dhiera said...

jaga diri sebaik-baiknya~

HiDa said...

insyaAllah, moga tidak tergolong dalam kalangan tersebut..

Rtp Farra Arisha said...

yang jelas, jaga diri, hiasi peribadi dengan sebaik-baiknya...

sabry oppa said...

betul ! setuju...

kadang2 perempuan memberi alasan melayan atas dasar tidak sombong . sedangkan bertentangan dua mate antare lelaki dan perempuan dan salah seorg mula merase sesuatu, itu pun boleh menjadi dosa..

sabry oppa cakap bukan atas dasar or poyo..

sekadar bg pandangan jer..

geram jugak dgn pompan2 sekarang...

sabry oppa pun ade adik gegel ni...

patot lah org2 dulu ckp "mereka lebih rela bela lembu daripade bela seorng anak perempuan " ish2..

ape2 pun renungkan lah..

nice sharing :)

love it")

dear yayah said...

lama x singgah sini.. mksd wnita y suka melayan rmai lelaki tuh pelacur ke apa?

wahida said...

terima kasih atas perkongsian...

fuad ansari said...

saya rasa..

tidak sesuai mungkin bermaksud, tidak digalakkan..

tetap boleh dijadikan isteri, tapi akan ada satu tanggungjawab yang besar kepada suami untuk mendidik isteri ke arah yug lebih baik..

schaze zainn said...

layan tu ada byk maksud

kalau berbual sebagai rakan sekrja atau rakan sekelas rasanya takde masalah

sbb kalo bekerja ataupun belajar kite msti kene saling berkomunikasi

tp kene ade limit

jgn la melampau pula kan :)

chemay said...

lelaki yg suka melayan ramai wanita pon tidak sesuai dijadikan suami.
:)

biela bell said...

betul tu...
sama2 la..lelaki dan permpuan juga

Arpiiz said...

okay lah tu, ada jugak update entry..

tirahzairi said...

ok...xlayan!

mencari kemanisan iman~ said...

xsesuai x bermakna xlyk kn?
laki y baik ntok pompan y baik..
haram wanita kawen ngn laki jahat dan sunat laki baik kawen perempuan jht~sama2 perbaiki diri..sume 2h da tertulis suda;))

KhaiRin : anies said...

cari jersi ori ka?