Friday, March 23, 2012

Yes Aku Kahwin!!!!!!



Teruna: Akhirnya inilah saat yang aku tunggu sekian lama
Dara: Apakah kau rela kalau aku pergi?

Teruna: Tentu tidak! Jangan sesekali kau berfikiran begitu!
Dara: Apakah kau mencintaiku?

Teruna : Tentu! Selamanya akan tetap begitu!
Dara: Apakah kau pernah berlaku curang?

Teruna: Tidak ! Aku tak akan melakukan hal seburuk itu!
Dara: MAhukah kau menciumku?
Teruna: Ya! Dara: Sayangku....!

Sesudah 5 tahun perkahwinan....

Sila baca dari bawah keatas


29 comments:

QueeN TerataI said...

hehehe tu perkara biasalah.. tp ada juga yg kasih syg dan cintanya semakin mekar.. terpulang kpd kita sbnrnya.. krn kita yg mencorakkan kehidupan kita... kalau kita corakkan ia dgn lukisan bahagia.. insyaAllah berbahagialah kita...

L said...

hehe, betul tuh akak.. semoga kita semua bahgia bersama pasgn masing2..=)

Rtp Farra Arisha said...

cinta dan kasih sayang itu harus berbagi bersama, apatah lagi terhadap orang yang kita cintai! teruslah mencintai sesama karena kita saling melengkapi sebenarnya!

Niza Romli said...

Hehehe..
Insyaallah, rumah tangga akk takkan macam tu.

c'axoera ヅ said...

alhamdullilah bersatu juga si-teruna dan si-dara :)

naim said...

Kita berkawin punya berbicara pasal seks semata-mata

berkawin demi merapatkan dua hati ..

:)

http://pemudattbc.blogspot.com/2012/03/sebalik-nama-lelaki.html

Akue Achik said...

pnh dpt ni dlm bntuk msej dr kawn..

mmg lucu.. tp, ada kbnarannya..huhu

cma, xsmua pkhwinan mcm ni..

Arra Ahmad said...

Alhamdulillah..akak punya perkahwinan tak pernah ada macam tu dan berharap selamanya macam ni..:)

L said...

amin...=) hehehe...

♥ Nana BamBam ♥ said...

hate that..haha

sea_lavender said...

hehe bce dr bawah ke atas p0n boleh kan~~sea_lavender pnye la teruja baca dr atas dgn tgk gambar tu ;p

keri ikhwan said...

er.. mana boleh baca dr bawah ke atas?
kalau dah 5 tahun kahwin masih ada DARA dan TERUNA ke? haha...

missSenget said...

L,

nanti kawen, jgn lupa jemput..!!


hahaha..tetiba ubah topik kan...

Teenager Housemaid said...

lelaki sememangnya begitu..:(

cinta siswi said...

adehh.. mintak simpang la bakal imam siswi mcm tuh..hahaha

Kamariah Awang said...

Bila dibaca terbalik....
Wah..., dahsyat betul fikiran si Teruna tu... Hehehe....

biela bell said...

haha.adoi..janganlah jadi begini dlm kehidupan kita...bila dah kawen kena sama2 pupuk kasih syg dan keharmonian rumahtangga tu sendiri..hehe..ceh!

fimah said...

LOL. ingat tuan punye blog yg kahwin kehkeh.tetipu eden =="

Boni JLL3 said...

hahahaha..macam siott..hahaha

ieja amieja said...

Alhamdulillah..r/tangga akk bahagia hingga saat ini..moga kekal hendaknya hingga akhir hayat kami..aminn

hafrawiey ozakawa said...

normally happen..bg mereka yg x dekasih sayang kut..:)

dhiera said...

pernah baca menda ni~ kebenaarannya, tak tahu la hamba~

Noraim said...

hakhak pernah baca dah before ni. mintak jauhla dari kena mcm ni. huhu.

Juliet_iRa~" said...

uhukk..

elakkan..jgn biarkan ianya terjadi..

spttnya kasih syg tu smkin tumbuh subur..:)

Bitt (double IS) said...

hahahhhahaa y ambik pic padin?? hahahha jup share dengan dia...

L said...

huhu manada lelaki semua mcm tu. ish3

Princess Nusy said...

hahaha...sabor jela..nauzubillah...spatutnye makin lama makin sayang...hehe..

anamizu kaito said...

hehe hamboi3..kemain lagi =P








luv,
cik ana

renaPuteh said...

hahahahaaaaaaaa....