Sunday, September 9, 2012

Quick n DOne!


Assalamualaikum sahabat semua. Harini smpai Rabu ni L ada
perkemahan unit berunifom. alahai.. huu Doakan
keselamatan kami semua yerk. 
I'll miss u Oll.
Akhir sekali, sebagai tanda kasih dan syg kita,
 marilah kita sama2 berselawat ke atas junjungan
mulia Nabi Muhammad S.A.W.

p/s siapa yg cuti, selamat bercuti dan bermesra bersama keluarga... dan siapa yg mula bekerja/sekolah semoga harimu sentiasa ceria dan diberkati.=)

20 comments:

blog-tips-kurus said...

jaga diri..

*syok camping! :)

aisyah thaqif said...

I miss camping .____.
Semoga selamat semuanya :D

khairul said...

ccamping kt mana ni bro

profmie said...

wahh..bestnya.lme dh x join camping.
hve fun k..

duniafana said...

jgn lupa simpan lintah utk saya

Nurrul said...

Aloloo.. rindunya nak cammping..
dekat campus mesti lagi seronok dan mencabar aktivitinya kan ^^

Tihara said...

insya Allah, moga semuanya selamat :)

Iefa Ujang said...
This comment has been removed by the author.
Iefa Ujang said...

take care :)

ummiross said...

semoga selamat semuanya.
Salawat dan salam buat Rasulullah SAW.

Akue Achik said...

itu khemah L ke? cumil susunan dia..heheh

all the best, may Allah bless.. :)

Knor said...

cantik..jom berselawat kita.

Rai said...

lama tak camping..pernah plan dengan husband nak bawak anak2 camping bila diorang da besar sikit nanti.. hehe..

ieja amieja said...

semoga sumenya selamat dan dipermudahkan..

dwaty said...

isyaALLAH.... dipermudahkan semuayan L...

Arra Ahmad said...

dah lama tak camping.:)

new hope said...

salam,

best camping

KLIK transformasi pendidikan mundurkan negara page

nurazzah8 said...

Assalamu'alaikum wrt wbt,
Salam Perkenalan ...banyak info berguna dalam blog ini...terimakasih tuan punya blog...

dan saya juga sudah follow blog ini dan masukkan dalam bloglist saya ..

Terimakasih,

Jzzk

Kak Azzah8

LadyBird said...

smg semuanya selamat... :D.. dah lama x berkhemah mcm ni..

ustaz L, nanti kalau free like page kami ek :

https://www.facebook.com/fathumohamadphotography

Rosie said...

lama tak camping..pernah plan dengan husband nak bawak anak2 camping bila diorang da besar sikit nanti.. hehe..